Hallå!
Mitt namn är Sofia, jag är 25 år och bosatt utanför Västerås. Jag är tidigare född och uppvuxen i Nyköping men är nu bosatt 2 timmar norråt. Sedan sommaren 2023 har jag en kandidatexamen i Grafisk design och kommunikation. Sedan mer en 10 år tillbaka är jag både intresserad av foto och grafisk design och det är saker jag brinner för än idag. Båda dessa har jag jobbat med både frilans och professionellt. 
Min tidigare erfarenhet inom fotografering inkluderar allt från bröllop, fest, konsert, student, djur, porträtt, barn, landskap, studio med mera. Till både foto och film använder jag mig av en Canon EOS 6D Mark II. Jag har även sedan 2023 drönarkort och äger även en DJI Mavic 3 Drönare. 
Inom grafisk design har jag erfarenhet och kunskap inom följande ämnen: animering, tryckmaterial, 3D grafik, enklare 3D animering, webbdesign, logotypdesign, grafisk profildesign, AR, sociala medier, infografik med mera. Inom grafisk design använder jag mig primärt av Adobes program. 
Jag har även en del erfarenhet inom film och ni kan hitta några filmer jag har gjort här i portfolion. Inom film har jag både erfarenhet inom film- och ljudinspelning men även redigering och VFX. 
2016 vann jag priset "Bästa film 16-19 år" på FRAME Festivalen i Nyköping och blev direktkvalificerad till Novemberfestivalen 2016 (SM i Ung Kortfilm). 
Vinsten (Film i Sörmland)
På plats i Trollhättan (Film i Sörmland)
För mer info eller offert angående jobb, kontakta gärna mig på valfritt sätt. 
Back to Top